Line up compleet: BEE GEES FOREVER TOEGEVOEGD

Biografie

Queen Must Go On is de meest sensationele Queen tributeband van Nederland. Deze Nijmeegse, vierkoppige band heeft een heldere visie: de geweldige muziek van Queen in ere houden! Tijdens elk optreden brengen de bandleden een spectaculaire, muzikale ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. De leden van deze tributeband laten hun publiek genieten van de muziek van één van de meest succesvolle rockbands ooit.

De bandleden
Zanger van de band Ward Palmen straalt op het podium als vertolker van de legendarische Freddie Mercury. Hij probeert de originele zanglijnen zo precies mogelijk te benaderen. Doordat hij een flink bereik heeft, weet hij zijn publiek keer op keer te
betoveren.

Ward heeft Queen Must Go On opgericht en legt in samenspel met bassist Geert Horvers elk optreden weer een vette basis die het je onmogelijk maakt om niet mee te bewegen. Het adembenemende gitaarspel van Ralph Derksen maakt de band compleet. Voor die echte Queen-sound maakt de band gebruik van dezelfde instrumenten en versterkers als Queen zelf. Het totaalplaatje zorgt voor een authentieke sound en sfeer die je bij geen enkele andere tributeband vindt.

Winnaar SBS6 ‘The tribute – Battle of the bands’
In 2022 deed Queen Must Go On mee aan het programma ‘The Tribute – Battle of the
Bands’. Elke tributeband moest proberen om zo dicht mogelijk bij de sound en stem van het origineel te komen. Als winnaars mochten ze in mei 2022 als headliner optreden de Ziggo Dome bij ‘The Tribute – Live in Concert’.

Uitverkocht Ziggo Dome
Maar hier stopt het succesverhaal van Queen Must Go On niet, op 30 april 2023 gaf
Queen Must Go On hun eigen, uitverkochte, concert in de Ziggo Dome. Tijdens dit concert vierde de band 50 jaar Queen. Dit deden ze met diverse gastartiesten zoals Roel van Velzen en Francis van Broekhuizen.

Al je favoriete hits als ‘Don’t Stop Me Now’, ‘We Are the Champions’, ‘Bohemian
Rhapsody’ en uiteraard ‘The Show Must Go On’ komen voorbij. Daarnaast brengt de band nummers uit de begintijd van Queen ten gehore. So, do you want to experience A Kind of Magic? Boek dan nu Queen Must Go On en laat je betoveren!

Line up

Het grootste tribute festival van Nederland